Devino cetățean deschis – avem nevoie de tine!!!

1208658_443365329110860_2125619956_nStimați colegi!

Astăzi, Centrul de Guvernare Electronică în colaborare cu grupul E-Guvernare/Guvernare Deschisă din cadrul Consiliului Național pentru Participare, lucrează la elaborarea unui Plan de Acțiuni pentru o Guvernare Deschisă pentru anii 2014-2015. Acțiunile care vor fi incluse în acest plan vor influența activitatea dvs. direct, iar în unele cazuri indirect. Din aceste considerente, este important să aveți posibilitatea de a vă expune pe marginea a ceea ce considerați că trebuie să fie prevăzut în acest Plan de Acțiuni!

Iar modalitatea în care o puteți face este să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Ce v-ar determina, ca cetățean al acestei ţări, să vă implicați activ în procesele de luare a deciziilor lansate de către autoritățile publice locale sau/şi centrale (primăria, consiliul local, Ministere, Agentii, alte instituții publice)?

2. Care sunt, în opinia Dvs., domeniile cele mai importante în administrarea cărora Guvernul ar trebui sa ia în considerație în mod prioritar opinia cetățenilor de rînd?

3. Cum ar trebui să lucreze Guvernul ca Dvs. să aveți mai multă încredere în acesta?

4. Ce informații şi date din sectorul public sunt de interes sporit pentru Dvs. şi ar trebui să fie aduse la cunoștința publicului larg în mod prioritar?

5. Alte comentarii şi sugestii pe marginea elaborării şi implementării Planului de Acţiuni 2014-2015

Vă mulțumim anticipat și așteptăm contribuțiile dvs pînă la data de 30 Septembrie 2013! Puteți lăsa mesajele dvs în rubrica Comments de mai jos!

Doar cu cetățeni activi, implicați și deschiși lucrurile se pot mișca înainte!!!!

.